BIZTONSÁGI JELLEMZŐK   ÁRLISTA   AJTÓBURKOLATOK   KAPCSOLAT   AJTÓ EXPRESSZ
Vevoszolgálat: +36 (1) 445-2820
Armato Biztonsági Ajtó
Betuméret növelés Betuméret csökkentés Betuméret növelés

ARMATO Biztonsági Ajtó - ImpresszumTechnológia

Ezen oldalt Microsoft Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkhöz optimalizáltuk.

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. weblapjának egyes tartalmi elemei Adobe Flash-sel alakítottuk ki. Szüksége van az Adobe Flash Playerre, hogy ezeket az oldalakat maradéktalanul megtekintse. Az oldalak túlnyomó többségének szöveges és képi tartalmát Adobe Flash Player használata nélkül is meg tudja tekinteni. Internet oldalaink 800x600 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen.


Fejlesztők

A armato-biztonsagiajto.hu weboldalon elérhető mindennemű szöveges és képi tartalom az Ajtó-Betörésvédelem Kft. és az ACT International Kft. fejlesztése.

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. által forgalmazott ARMATO Biztonsági Ajtó­k termékweboldalát 2006-ban az ACT International készítette. A fejlesztésben részt vettek: Alliquander Péter (marketing tanácsadás, szöveg­írás), Szőke Ildikó (webdesign), Viderspán Krisztián és Ducsai Donát (programozás).

Internetjelenlét-szolgáltató: ACT NetKert (webhosting - domain regisztráció, web tárhely).Általános jogi információk

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése az Ajtó-Betörésvédelem Kft. weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának bármilyen céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. A dtp.hu oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az Ajtó-Betörésvédelem Kft. vezetősége nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A biztonsági ajtó­ gyártására és telepítésére vonatkozó adatokat minden esetben az írásos megrendelőlap tartalmazza, e téren a weboldalon feltüntetett információk irányadóak, de nem jelentenek kötelezettséget Vállalkozóra nézve. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.

Személyes adatait, amelyekre az Ajtó-Betörésvédelem Kft. weboldalain tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi rendelkezések szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, illetve jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek. 
 
 
 
Miért jó...
... ha meglátogatom az ARMATO Biztonsági Ajtó bemutatótermet?

Bemutatótermünkben kollégáink szaktanácsadással várják Önt, s ezen kívül, megtekintheti a kiállított ARMATO Biztonsági Ajtót, valamint kézi színmintából választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő burkolatot.
Az oldal kulcsszavai
ajtó, biztonsági ajtó, bejárati biztonsági ajtó, olcsó biztonsági ajtó, biztonsági ajtó ár
Céginformáció
Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. által forgalmazott ARMATO Biztonsági ajtó minden esetben fix méretben készülő, előre legyártott biztonsági ajtó, melyhez 24 féle fa hatású sík borítás közül választhat burkolatot.
 
 
 
 
Nyomtatóbarát változat   Hozzáadás a kedvencekhez   Oldal ajánlása   Oldaltérkép
©Ajtó Betörésvédelem Kft.
Impresszum   Jognyilatkozat
Az Ajtó-Betörésvédelem által forgalmazott ARMATO Biztonsági Ajtó fa hatású sík burkolattal rendelhető.